Over bloggen, bakken en bezoeken

Intussen zijn we alweer een paar weken verder. Tijd dus voor een update.

Het is zondag en dan zijn we altijd wat lui. Stilaan proberen we toch aan een bepaald ritme of routine te werken. Zo is zijn maandag en vrijdag voorlopig meestal onze shoppingdagen :-). De ene dag om noodzakelijk werkmateriaal te gaan halen, de andere om de ijskast te vullen. Al kan het ene ook uitmonden in het andere en omgekeerd.

Verder zijn maandag en donderdag ook bakdagen. Vanaf deze week kan je namelijk mijn heerlijke taartjes en gebak ook gaan eten bij Bar Los Pepes in Colmenar. Dat vraagt sowieso wat planning. Wat ga ik maken en wanneer? Maar super leuk om te doen natuurlijk.

Op woensdag hebben we nu het voornemen om langs het strand in Torre del Mar te gaan lopen. Dat wil zeggen dat 1 van onze shoppingdagen wellicht vanaf nu wellicht ook op woensdag zal vallen. Om maar te zeggen dat we om overbodige verplaatsingen te vermijden een aantal dingen zullen moeten combineren. Je maakt best ook een shoppinglijstje want je bent niet “even naar de winkel”. Bovendien heb je niet alles bij 1 winkel, en moet je dus een aantal winkels bezoeken. Gelukkig hebben we tijd 🙂 .

Ik maak intussen ook een fotoboek met recepten waarover later meer op www.donnacararmella.be waar ik ook opnieuw ook wekelijks een blogpost plaats.

Ondertussen spreken we af met vrienden en wordt het tijd om ook eens kennis te maken met onze buren. Onze overbuurman José is al druiven komen brengen, maar wou er niets voor in de plaats.

Ook is deze poes een vaste bezoeker. Slapen, eten, … die vindt het hier allemaal prima.

En zo zijn onze dagen alweer goed gevuld!

handtekening

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s