De verhuizing

Verhuizen in coronatijd… we hadden het helemaal anders gepland. Zoals iedereen moesten we echter onze plannen aanpassen. Zo konden we in april/mei niet al eens over en weer om wat spullen weg te brengen, noch konden we met een verhuiswagen al eerst onze spullen brengen om dan nadien zelf effectief te verhuizen.

Gelukkig ging de grens tussen België en Frankrijk alvast open, alleen die van Spanje was nog gesloten. Via onze advocaat kregen we echter een document van de notaris waarmee we een machtiging hadden om de grens over te mogen. Gezien echter de omstandigheden namen we niet het risico om dit al met een verhuiswagen te doen.

Uiteindelijk ging de grens van Spanje toch een paar dagen nadien open, maar je hebt natuurlijk geen glazen bol en je moet vooruit plannen. So be it.

Dat betekende wel dat we nog terug moesten om onze spullen op te halen. Na een maand was het zover. We hadden hier een nieuwe auto gekocht (daarover later meer) en konden dus terug om onze wagen in België te verkopen en onze spullen op te halen.

Na enkele prijsopgaves opteerden we toch om zelf een camionette te huren en over en weer te rijden. Dit betekende wel 6600 km afleggen in één week tijd. Gekkenwerk. Om dan nog eens terug te vliegen (Filip) met mondmasker…

Stressvolle en vermoeiende weken! Maar we hebben het overleefd….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s